In Flames kullet 2021

Walking Strong's Pure Rush

NKK reg.nr: NO38016/14

L2-HGA: CBP (Gen. fri igjennom foreldre)

HC: CBP (Gen. fri igjennom foreldre)

Høyde: 15" ca 40 cm

Vekt: ca 15,5 kg

PHTVL/PHPV: Øyelyst fri

Spondylose: Fri (3år)

HD: B/A (HD-Index: 109)

AD: 0/0

Mnetalt: MH 10.10.2015 & AE 16.06.2019

Titler: EWP9 Champion 2016

Hard Rock Staffords Hurricane

NKK reg.nr: NO41923/11

L2-HGA: CBP (Gen. fri igjennom foreldre)

HC: CBP (Gen. fri igjennom foreldre)

Høyde: 16" (41,5-42 cm)

HD: A/B (HD-Index: 105)

AD: 0/0

Titler: NSA/DSA Champion

Så altså hvorfor mor og far..? Hvorfor akkurat disse to? Jo, nå har jeg hatt et kull på Topsy, (Volbeat kullet 2018)

 

og her ser vi mange gode egenskaper og kvalitet vi liker, men også noen få smale kjever. Jeg sitter heller ikke igjen med avlsmaterialet etter Topsy, noe som jeg ønsker for å få hennes gode gener videre i programmet. Sist brukte vi Hugo, så vi trenger en som er mer type bull. En som også er godt trygg på seg selv, med høy selvtillit, og som vi kan se gir mye av seg selv videre til sine avkom. Her treffer Bobo godt. Han treffer virkelig godt på å balansere Topsy sine svakheter og har i tillegg produsert flere avkom som strekker seg i toppen av sportingmiljøet i verden. De er i tillegg til å være arbeidsvillige, også trygge på seg selv, god sammensatte og funksjonelle i kroppen. Så hva håper jeg å få ut av dette... Trygge, mentalt sterke avkom som både er arbeidsvillige og som ønsker å samarbeide med fører. Jeg ser for meg disse valpene vil passe til de aktive familier, men også til de som søker litt mer arbeidsvilje. Jeg ser for meg pent byggede og funksjonelle kropper, som tåler å brukes til ditt formål. 

 

Topsy er pent bygget, tett og fin pels, godt pigmentert, men kunne faktisk vært bedre. Veldig fine vinkler for hennes type, lett, men ikke som sin mor Tutta, har god bredde, mye mer bulle kropp en sin mer terrierpregete mor, men har en mer luftig bygning. Hun mangler litt mot og er litt for mye avhengig av fører etter egen mening. Hun er derimot eksplosiv i arbeidssammenheng, men dels uavhengig, dvs at henne kan vise lite interesse for disiplin, men er samtidig trygg på seg selv og ønsker ikke samarbeidet. Topsy har flere meget gode resultater i weightpull, er EWP9 champion, samt har middels helt greie sporting resultater. Så da trenger jeg en arbeidende type som ikke er uavhengig og som bare elsker å arbeide, er trygg på seg selv og viser mye interesse i samarbeid med fører, samt har resultater å vise. 

 

Bobo er også lett type, uten å være for lett. Noe jeg foretrekker. Han er en voksen kar på snart 10 år og er omtrent alt du ønsker deg i en staffegutt. Bobo er Champion innen sporting, både NSA og DSA (Stafford Athletics). Bobo har en velbalansert av og på knapp, noe som ses når han settes i arbeid. Han gjør ikke noe halvveis og gir det han har, for så koble av og nyte tid på sofaen. Han har også produsert veldig mye bra. Han er stor selv, men produserer jevnt over «normal» størrelse hunder. Det har kommer noen store hanner inni mellom, men stort sett normal størrelse. Tispene etter han har jevnt over vært 15 tommere med få unntak. Felles for hans avkom er at de er friske, pent byggede med gode vinkler, arbeidsvillige og trygge.