Produkter fra Dyrefor.no

Solåsveien 33, 3647 Hvittingfoss

NORWAY

Produkter fra Dyrefor.no

#vipdogfood #vipextreme


#vipdogfood #vipenergy


#vipdogfood #vipactive


#vipdogfood #vipadult


#vipdogfood #vippuppy


#vipdogfood #vipmineralmix


#vipdogfood #vipjegerpølse


Dyrefor.no katalog

"V.I.P. dogfood" og "V.I.P. dogwear" er Dyrefor.no egene merke med kvalitetsprodukter laget utelukkende for at din hund skal få det beste.


 "Vi fôrer dine firbente venner, uansett type, alder eller aktivitetsnivå."


Dyrefors samarbeidspartnere (blandt annet Josera) har over 50 års erfaring med produksjon av kvalitets hundefôr. Produseres på blandt Europas fremste fabrikker. V.I.P. hundefôr ivaretar din hunds behov.


For det meste er det dissse prodktene jeg tar inn og bruker selv, samt forhandler. Alt jeg forhandler er testet og bruk hos meg av mine hunder, fôrhunder og enkelte valpekjøpere.


VIP hundefôr, VIP storfekjøtt, VIP Lakseolje, snacks som tørrfisk, tørkede ører, oksemuskel. Dekken, sokker, kjørestrikk og litt til.

Flere ekvipasjer er sponset av Dyrefor, og stadig får jeg spørsmål om hvem som bruker dette fôre og om jeg har referanser. De aller fleste av de sponsa eksvipasjene (om ikke alle) tilhører miljøet innen hundekjøring og eller Barmark. Besøk Dyrefor sin Facebook side eller intagramprofil så vil du får mer informasjon om Dyrefor, produktene, samt inni blandt historier fra sponsede ekvipasjer.


https://www.facebook.com/dyrefor


https://www.instagram.com/dyrefor.no/

Hva har jeg ?

Jeg kan ta inn alt av produkter, det er bare for deg å gi meg beskjed. Det jeg tar inn uten noen ektra forespørsler er hva jeg bruker selv, og hva mine faste kunder bruker:


VIP Extreme

VIP Active

VIP Adult

VIP Lakseolje

VIP Storfemix

VIP Kalkun gomp

VIP Tørrfisk

Hvor du finner meg ?

Jeg har en egen lukket gruppe på Facebook. Gruppen gjør det enklere for meg og alle som ønsker å bestille nå og da, å komme med sine ønsker før jeg bestiller fra leverandøren.

Copyright © All Rights Reserved

Solåsveien 33

3647 Hvittingfoss

Norge