Fôrvert

Solåsveien 33, 3647 Hvittingfoss

NORWAY

- Fôrvert og halvfôrvert -

Det vanskeligste av alt er å finne fôrverter. Som oppdretter ønsker man hele tide å ”lage” bedre dyr enn foreldre dyrene. For å kunne drive videre avlsarbeid på et eller flere av avkommene, uten at en selv må sitte igjen med for mange hunder hjemme, trenger mann fôrverter.

Dette er noe mange kjenner litt på, og for mange er det en skummel avtale. Dette gjelder også meg her. Men for meg er det en nødvendighet da jeg selv ikke kan ha mange hunder hjemme. Jeg har også observert hvor godt hundene har av å ikke være i en stor flokk, mn heller ha en fast famile. Det gir meg altså større mulighet for å fremme rasen på best mulig måte, samt at alle hundene får et fast og eget hjem. I praksis er det ingen stor forskjell mellom å ha en hund på fôr eller det å eie hunden. En fôrvertavtale blir inngått skriftlig med meg, og i gråve trekk foretrekker jeg å sette hunden med mulighet til 1 til 2 kull.  Avtalen blir vi samme enige om, før vi signerer, og jeg ønsker å best mulig sikre begge parter.


Jeg er ute etter fôrverter som ser for seg et samarbeid, hvor de også ønsker å være selvstendig og aktiv med sin Staffordshire Bull Terrier i form av ulike hundesporter eller aktiviteter. Hva du driver med er det samme.  Jeg ønsker at hunden jobbes med mot disiplinene i Staffords Aheltics (noe vi selvsagt hjelper til meg på alle måter), slik at jeg få se hundens egenskaper på en god måte, dette gjør vi i felleskap og vi kan hjelpe dere med å få til noe på egenhånd. Det er ønskelig (men ikke et krav) med felles trening innen sporting (Staffords Athletics) og at hunden deltar på 1 til 2 sporting turnering her i Norge som minimum. Syns du dette hørtes ut noe for deg?


Send en utfyllende mail til oss