Valp fra oss

Solåsveien 33, 3647 Hvittingfoss

NORWAY

- Valp fra oss -

Vi setter krav til deg som ønsker å kjøpe valp fra oss. Ønsker du deg en staff ra oss ønsker vi at du setter deg inn i rasens historie, samt dens kvaliteter og hva de vil si å ha en terrier i hus. Du som kjøper skal vite hva det innebærer å kjøpe valp og da en Staffordshire Bull Terrier. Det er mange positive egenskaper til Staffordshire Bull Terrier, men samtidig noen negative sider du må være klar over. Ut i fra det vil vi prioriterer valpekjøpere som ønsker å være aktive med sin staff i form av ulike organiserte hundesporter eller fritidsaktiviteter.

 

Det er ønskelig at dere kommer på besøk, gjerne flere ganger hvis mulig, slik at vi kan besvare evt spørsmål og tanker som dukker opp underveis. Om avstanden er stor så finner vi en løsning på det også.

 

Ønsker du/dere valpe fra oss, ønsker vi en utfyllende mail fra deg/dere. Vi ønsker at alle våre valper skal komme til et godt og trygt sted, og vi vil derfor være nøye med hvem vi evt velger ut som eiere/forverter til våre hunder. Alle valpene blir solgt med kontrakt og kontraktsvilkår.

 

En Staffordshire Bull Terrier koster hos oss kr 19 000,-

Hvor 5000.- av kjøpsummen betales i håndpenger.


Halvfôr/fôrverter betaler depositum på 9000 ,- Dette tilbakebetales når og om hunden brukes i avl ut over avtalen vi begge underskrevet.

 

 

Alle valpene leveres slik :

 - Stamtavle (Registert i NKK, alle valper forhåndsregisteres ved 1-2 ukes alder.)

- Livsforsikret i Agria

- ID-merket med microchip

- Behandlet med ormekur flere ganger etter gjeldene anbefalinger

- Vaksinert

- Helsesjekket

- Øyelyst (om mulig)

- Tatt blodprøve av for DNA lagring

- Valpetestet (PAT) ved 7 uker (en form for mentaltest for valper)

 

 

Dette vil følge med valpen ved levering:

- Livslang oppfølging fra oss (om du ønsker).

- Utstyrs pk til valpen: DIV utstyr som bånd, lenke, leker,teppe osv varierer noe fra kull til kull.

- Dokumentmappe som blant annet inneholdende viktige papirer, kjøpekontrakt, forsikringskort fra Agria, helsebok m/ veterinærattest, ID-merker og diverse informasjonsbrosjyre.

- Valpetestblogg fra valpetesten tatt ved 7 uker.